Etusivu

BOTTEGA LAUKUT JA ASUSTEET

UPEITA JA LAADUKKAITA LAUKKUJA KOHTUUHINTAAN

TERVETULOA PALVELEVAAN PUOTIIN

Ostoksille

BOTTEGA on syksyllä 2017 perustettu ihastuttava putiikki Lahden keskustassa - meiltä löydät kauniit ja laadukkaat italialaiset nahkalaukut kohtuuhintaan ja upeat Englannista tulevat juhlalaukut. 

Laukku on arjen ja juhlan tärkein asuste - BOTTEGA tarjoaa kauniin ja laadukkaan laukkuvalikoiman, jonka avulla olet upea ja edustava jokaisena päivänä. Koska arvostamme myös yksilöllisyyttä, suurinta osaa tuotteistamme on saatavilla vain muutamia kappaleita - muista siis toimia nopeasti, kun löydät lempilaukkusi tai -asusteesi. Kaikki myymälässämme myynnissä olevat laukut ovat nahkaa - poislukien juhlalaukut.

Olemme jaotelleet nahkalaukut tuoteryhmiin näin:
Käsilaukku 
Käsilaukussa on lyhyt kantohihna, joka ei ylety olalle, vaan on kädessä kannettava (huom. osassa käsilaukuista on mukana myös pidempi, irroitettava hihna, mutta ne on luokiteltu käsilaukuksi).

Olkalaukku
Olkalaukussa on käsilaukkua pidempi hihna, joten sitä voi kantaa myös olalla.

BOTTEGA tuo tuulahduksen Italiasta keskelle Lahtea - ja verkkokaupan myötä ympäri koko Suomen. Palvelemme sinua verkossa ja Lahden kivijalkamyymälässä, mistä löydät paljon lisää tuotteita. Olet lämpimästi tervetullut ostoksille palvelevaan puotiimme! Lue myös Hey Girl- ja Oh Louis! -bloggaajien kirjoitukset Bottegasta.


Tyylikäs käsilaukku, keltainen

Tuotenro: 5309[2]

159,00

Olkalaukku, kelta-sininen

Tuotenro: 5306[1]

199,00

Linjakas käsilaukku, oranssi

Tuotenro: 5208[3]

175,00

Kenkälusikka, leijona

Tuotenro: 5088

195,00

Kenkälusikka, pääkallo

Tuotenro: 5078

140,00
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot